30-10-2017 Δελτίο τύπου του Η΄ Αντιπροέδρου της Βουλής Δημητρίου Κ. Καμμένου για τη σύλληψη των «ληστών με το σίδερο»

30-10-2017 Δελτίο τύπου του Η΄ Αντιπροέδρου της Βουλής Δημητρίου Κ. Καμμένου για τη σύλληψη των «ληστών με το σίδερο»

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη επτά Γεωργιανών που έχουν άμεση εμπλοκή και με την πρόσφατη ληστεία της 85χρονης ηλικιωμένης στην Κυψέλη, την οποία έκαψαν με σίδερο για 50 ευρώ και μερικά κοσμήματα.

Πρόκειται για μία άγρια συμμορία, γνωστή ως «οι ληστές με το σίδερο» που δρούσε σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής εδώ και ενάμισι χρόνο, βασανίζοντας και ληστεύοντας ηλικιωμένους. Οι επιθέσεις αυτές σαδιστικού χαρακτήρα, που δε λυγίζουν στη θέα ενός ηλικιωμένου ανθρώπου, θυμίζουν Μεσαίωνα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως οι εν λόγω δράστες είχαν συλληφθεί στο παρελθόν με τις ίδιες κατηγορίες, αφέθηκαν όμως ελεύθεροι 3 μήνες μετά, σύμφωνα με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου, πλήττοντας καθημερινά βάναυσα την αίσθηση ασφάλειας στους πολίτες.

Συγχαίρω την Ελληνική Αστυνομία που για ακόμα μία φορά έπραξε το καθήκον της, αψηφώντας τον κίνδυνο και θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Ελπίζω να μην ξαναβγούν σύντομα από τη φυλακή. Καλή η αποσυμφόρηση αλλά η γιαγιά μας έπαθε τη συμφόρηση.

Aυτή η γιαγιά είναι μητέρα και γιαγιά όλων μας.

Close