15-11-2017 Δελτίο τύπου του Η΄ Αντιπροέδρου της Βουλής Δημητρίου Κ. Καμμένου για την Φονική Πλημμύρα στην Δυτική Αττική

15-11-2017 Δελτίο τύπου του Η΄ Αντιπροέδρου της Βουλής Δημητρίου Κ. Καμμένου για την Φονική Πλημμύρα στην Δυτική Αττική

Ημέρα πένθους η σημερινή , αφού για ακόμα μία φορά εκτυλίχθηκαν εικόνες βιβλικής καταστροφής στην χώρα μας και συγκεκριμένα στις γειτονιές της Δυτικής Αττικής. Δεκαπέντε νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των εκτεταμένων πλημμυρών που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή.

Συγχαίρω τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Πυροσβεστικού Σώματος και των λοιπών σωστικών συνεργείων, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα και έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια στους πληγέντες, αψηφώντας κάθε κίνδυνο.

Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη και συμπαράσταση σε όλους τους πολίτες που περνούν δύσκολες στιγμές και παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες να σταθούν όρθιοι σε αυτό το τραγικό συμβάν.

Ο νους μου είναι στους συνανθρώπους μας που έχασαν άδικα τη ζωή τους και στους οικείους τους που θρηνούν την απώλεια τους.

Ευχή όλων μας είναι να μην βιώσουμε εκ νέου τέτοια τραγωδία. Οι ευθύνες των ιθυνόντων θα καταλογισθούν την «επόμενη ημέρα». Επί δεκαετίες όλα γίνονται λάθος , με αποτέλεσμα να χάσουμε 15 συνανθρώπους μας από την βροχή, και αυτό είναι ανεπίτρεπτο.

 

Close