23-10-2017 Δελτίο τύπου του Η΄ Αντιπροέδρου της Βουλής Δημητρίου Κ. Καμμένου για την επίθεση σε Ευέλπιδες στο Μοναστηράκι

23-10-2017 Δελτίο τύπου του Η΄ Αντιπροέδρου της Βουλής Δημητρίου Κ. Καμμένου για την επίθεση σε Ευέλπιδες στο Μοναστηράκι

Το απόγευμα της Κυριακής τρείς Ευέλπιδες δόκιμοι αξιωματικοί ενώ περπατούσαν στην οδό Πανδρόσου κοντά στο σταθμό Μοναστηράκι, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 30 νεαρών που τους αποκαλούσε ακροδεξιούς φασίστες, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν και να διακομισθούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Καταδικάζω απερίφραστα την άνανδρη και ύπουλη αυτή επίθεση των αναρχικών και κάθε μορφή βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται. Ειδεχθείς και δειλές ενέργειες τρομοκρατίας που στοχεύουν στον εκφοβισμό δεν θα διαβρώσουν ούτε και θα υπονομεύσουν τα θεμέλια της δημοκρατικής μας κοινωνίας.

Δεν θα υποκύψουμε στις απερίγραπτες πράξεις εκείνων που αποσκοπούν να περιορίσουν το αναφαίρετο δικαίωμα της ατομικής μας ελευθερίας, να μειώσουν τους μελλοντικούς αξιωματικούς μας και να αποδομήσουν το θεσμό του στρατού μας . Η σύλληψη των δραστών και η παραδειγματική τους τιμωρία κρίνεται επιβεβλημένη. Μηδενική ανοχή σε κάθε αντεξουσιαστικό και αναρχικό κίνημα που διασαλεύει την ασφάλεια των πολιτών και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Close